جعبه آتش نشانی فایر باکس

خرید جعبه آتش نشانی

کاربرد جعبه آتش نشانی نگهداری از تجهیزات اطفاء حریق می باشد که امروزه در اکثر کارخانه ها، انبارها، ادارات و حتی منازل مسکونی به کار گرفته می شود.
جعبه آتشنشانی جزو اولین تجهیزات اطفا حریق است که در نخستین لحظات شروع حادثه بیشترین کاربرد را دارد؛ یعنی علاوه بر اینکه می تواند زمان بیشتری برای فرار به ساکنین آن محل که دچار حادثه شده اند، بدهد از بازگشت شعله های بزرگ آتش نیز جلوگیری می کند.
این جعبه ها در بازار بیشتر به رنگ های قرمز،خاکستری و استیل(نقره ای) موجود می باشند و بر روی آنها علامت اختصاری F درج شده است که مخفف کلمه fire می باشد.
محتویات درون جعبه های آتش نشانی بسته به ابعاد و مکانی که به کار می روند متفاوت می باشد. این محتویات شامل شیلنگ، نازل، قرقره، شیر و کوپلینگ کپسول آتش نشانی می باشد.

انواع جعبه اتشنشانی

جعبه های آتش نشانی معمولاً شامل از شیلنگ های از جنس برزنت با قطر 4.5 سانتی متر ساخته می شوند که به دور یک قرقره پیچیده می شوند.

جعبه اتشنشانی firebox

این جعبه ها بیشتر در اماکن عمومی که نیاز به سیستم کاملی دارند استفاده می شوند.

جعبه فایرباکسجعبه اتشنشانی Hose Reel

این جعبه ها شامل شیلنگ هایی از جنس پلاستیکی می باشند که دارای قطری کم هستند و در ساختمان هایی کوچک و کم جمعیت کاربرد دارند.

 

جعبه آتش نشانی Hose Reel

 

طریقه نصب جعبه آتشنشانی

این جعبه ها یا عمودی یا افقی و در فاصله صدو سی سانتی متری از زمین بر روی دیوار نصب می گردند. مبحث دیگر اینکه با توجه به وسعت هر طبقه یا ساختمان تعداد جعبه های آتش نشانی متفاوت است و فواصل بین جعبه ها در یک ساختمان یا طبقه نباید بیشتر از 30 متر باشد.
جعبه های آتش نشانی باید در مناطقی نصب شوند ه به آسانی برای همه افراد قابل دسترسی باشند و همچنین در دید عموم باشند. از این رو این جعبه ها در نزدیکی های ورودی – خروجی محل مورد نظر نصب می شوند که بهترین محل برای نصب آنها ورودی ساختمان است.

 

انواع شبکه جعبه آتشنشانی

به طور کلی جعبه های آتش نشانی در دو شبکه تر و خشک به فروش می رسند.

شبکه تر

این سیستم ها برعکس سیستم های خشک به لوله آب شهری متصل هستند به طوری که با باز شدن شیر نازل آب جریان پیدا می کند و کل ساختمان را تحت پوشش قرار می دهند.دلیل نامگذاری آن به شبکه تر این است که همیشه به شبکه آب شهری وصل است.

 

شبکه خشک

سیستم شبکه خشک جعبه آتشنشانی به لوله آب شهری متصل نیست و آب مورد نیاز خود را از طریق تانکر آب ماشین های آتش نشانی تامین می کند. به همین دلیل است که نزدیک درب ورودی محل مورد نظر و در طبقه همکف نصب می شوند تا در صورت نیاز به تانکر آتش نشانی نصب شوند و از آب آن استفاده شود.

جعبه کپسول اتش نشانی

این جعبه ها همانطور که از نامشان پیداست برای نگهداری کپسول آتش نشانی می باشند و تنها وسیله ای که در ان قرار می گیرد کپسول آتش نشانی می باشد
این جعبه ها دارای انواع جعبه حائل دار ، جعبه معمولی و … می باشند.رنگ آنها معمولاً قرمز و نقره ای است.

جعبه کپسول آتش نشانی